Hvil i fred, Sammy! <3

I dag fikk jeg vite av min mor..

At våres kjære undulat "Sammy" har dødd i dag!

En liten grønn / gul krabat som blev født for ca. 9 år siden!
Husker den dagen jeg fikk han! Vi var i Arvika i vinterferien i 2003 og jeg plokket han ut og hadde skrevet en liste over hva jeg skulle se etter, om ting var bra eller dårlig! Men han var perfekt!!
Og siden da har han vert en del av familien <3

Kommer til å savne utrolig mye at han skriker / kvittrer hver gang vannet på kjelen eller vannkokeren koker. Og ikke minst når vi har latt vannet i springen renne! Han ga alltid fra seg en vakker liten lyd når han hørte andre fugler som var på andre siden av kjøkken vinduet!

Hvem skal jeg nå da legge ett teppe over hver kveld og si "Natta Sammy, sov godt!" ???  

Når jeg spiste kylling til middag fikk jeg dårlig samvittighet om at han satt å så at jeg spiste noe som var av hans "slekt" Uff og uff! Folk sier at jeg kanskje er litt teit der.. men da var jeg teit i så fal!


Men..  uannsett Sammy!

HVIL I FRED <3 LILLE SAMMY GUTTEN MIN!!!!!
KOMMER ALLTID TIL Å HUSKE DEG SOM DEN GODE LILLE UNDULATEN DU VAR! <3
DU VIL ALLTID FINNES I MITT HJERTE <3

 

Love Silje <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Tronstad

Silje Tronstad

19, Marker

Bor på Bømlo folkehøgskole :D Jeg kommer til å skrive litt om det som skjer i hverdagen min eller om det er noe jeg vil formidle. Og det kommer kanskje noen "fakta innlegg" av ting er interessert i, i ny og ne! :) Det kommer sikkert til å bli noen stave feil.. men som oftest klarer jeg å få frem meningen min i det jeg skriver ^^

Kategorier

Arkiv

hits